Telefon: +36 30 719 07 17

Email: info@puksaedit.hu

RÓLAM

A sütés sokkal több, mint készíteni valami finomságot.

Engem hatalmas örömmel tölt el a munkám hiszen, ha másoknak sütünk, akkor kifejezhetjük érzelmeinket és megélhetjük a kreativitásunkat is. Fontos, hogy az általam készített torták, sütemények minősége maximálisan engem tükrözzenek, érezhető legyen bennük a szakmai tudás, elhivatottság és a szeretet. Szakmai vagy személyes fejlődésem, csakis akkor hatásos és eredményes, ha képes vagyok egyedit és maradandót alkotni.

 

Az évek alatt szerzett tudás, tapasztalás, tanulás és a megerősítések mind hozzájárultak ahhoz, hogy – kialakuljon a saját termékpalettám és a stílusjegyeim.  Számomra nagyon fontos a klasszikus cukrászat. Ennek tudatában igyekeztem és igyekszem kombinálni a francia cukrászat elemeivel, nem elfeledve, hanem megőrizve szépségét és fontosságát.

Az általam készített termékeknek rólam kell képet mutatni, azáltal, hogy benne van a lelkem és a tudásom, különben csak egy „tucat” termék lenne.


„Ha másoknak sütünk, saját magunkkal is jót teszünk.”
(Donna Pincus)

KRONOLÓGIA

Cukrászcsalád gyermekeként beleszülettem ebbe a gyönyörű szakmába és életem részévé is vált.

2010

Gerbeaud Süteménykészítő tanfolyam

Cukrász szakma megszerzése
Gyakorlati helyek:

Gerbeaud Cukrászda Cukrászata Budapest – Juhos József Cukrászmester
Puksa Ferenc Cukrászmester cukrászüzeme Dorog

2011

2012

Gundel Étterem Cukrászata Budapest

– Juhos József Cukrászmester

Karamell tanfolyam – Németh Zoltán

2012

2013

Édes Krémes weblap

Kézműves Cukrászatért Alapítvány

– Francia desszertek, Mini torták

Kemény Andrásné Mestercukrász

2014

2015

Közel 11 év multinacionális cégnél eltöltött idő után érkezett el a váltás ideje

Violet and the botanist, cukorvirágkészítés

– Hajnal Petra

2016

2017

Édes Rétes

Édes Rétes

2018

2019

Kézműves Cukrászatért Alapítvány,

Cake-Eclair-Tartlett

Kemény Andrásné Mestercukrász

Budapest Torta Akadémia, Silky Coat burkolat

– Mészáros Andrea

Mézeskalács táblácskák – Sárkány Zsuzsanna

Baba készítés – Papp Izabella

2019

2020

Eat Me Cake Boutique, torta burkoló krémek

– Vasas Nelli

Violet and the botanist, cukorvirág készítés

– Hajnal Petra

Egy korszak lezárult

2020

2022

Violet and the botanist, cukorvirág készítés

– Hajnal Petra

Cukrászmester képzés, Komárom-Esztergom Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 

 

“Nem csak a célt kell élvezni,
hanem az oda vezet
ő utat is.”

2023

2024

puksaedit.hu weboldal